Städning Nacka

Miljövänliga och avdragsgilla städtjänster med hög kvalitet

Hemstädning Nacka

De flesta som är mitt uppe i karriären vet att schemat snabbt blir fullt och att det kan vara svårt att hinna med allt i hemmet. Om man dessutom vill ha tid till över för sina fritidsintressen kan det vara skönt att ta hjälp med vissa delar av skötseln av hushållet, så att man inte behöver lägga detta till den långa listan också.

Ett fräscht och rent hem vill alla ha, men tanken på att behöva ägna många långa timmar varje vecka åt detta är det nog många som skulle vilja slippa. Även den som är pensionär och har tid över kanske hellre vill göra något annat med tiden och inte behöva slita för att hålla allting rent. Många hinner helt enkelt inte med sin städning i Nacka.

Prisvärd ekologisk hemstädning i Nacka med RUT 

Nu finns det goda möjligheter till detta tack vare det så kallade RUT-avdraget. Det som först verkade vara ett avdrag för dem som redan hade gott om pengar kritiserades först för att vara ett "lyxavdrag", men det har visat sig bli annorlunda. Tack vare att man får dra av 50 procent på arbetskostnaden på hushållsnära tjänster, som exempelvis hemstädning, så har det blivit otroligt prisvärt att ta hjälp med städningen. Nu har alla råd att ta hjälp med detta. Det ger människor skön avlastning i vardagen och skapar dessutom nya arbetstillfällen. En win-win-situation för alla!

För att förklara lite närmre hur RUT-avdraget fungerar kan vi tala om att du har rätt att göra avdrag på upp till 50 000 kronor per år för hushållsnära tjänster. Där räknas bland annat hemstädning, storstädning och en del trädgårdsarbete in. Det är tjänster som ska ha med den löpande driften av ditt hushåll att göra. RUT står för rengöring, underhåll och tvätt, alltså tjänster som måste utföras regelbundet för att ditt hushåll skall hållas i skick. Reparationer och liknande räknas alltså inte in här. För dessa finns istället ROT-avdrag. Du kan läsa mer om de båda avdragen på Skatteverkets hemsida.

En fördel som tillkom 2009 är att du nu kan få avdraget direkt på fakturan, till skillnad från tidigare då du först var tvungen att betala hela summan och sen fick tillbaka pengarna via deklarationen. Nu betalar du det rabatterade priset direkt, vilket gör det lätt för dig att hålla koll på kostnaderna.

Om du tycker att det här låter bra så har vi ett erbjudande till dig: Ta hjälp av oss och få både ett bra pris och service av bästa kvalitet - alltid med miljö och hälsa i fokus!

Så får du hemstädning från oss 

När en ny kund kommer till oss för att få hjälp med hemstädningen i Nacka går vi först igenom vad det är du vill ha hjälp med, ser över hur ofta städningen behövs och tittar på de ytor som skall städas för att få en uppfattning gällande hur lång tid det kommer att ta per gång.

Vi bokar in ett första städtillfälle där du är på plats så att du kan se hur vi arbetar och får möjligheten att kommentera på det utförda arbetet. Första gången rekommenderar vi att en storstädning bokas in så att alla utrymmen, även de som inte behöver städas lika ofta, får en ordentlig genomgång.

Det gör det sedan lättare för oss att underhållsstäda regelbundet så att ditt hem bibehålls rent och fräscht. En storstädning behöver normalt sett bara utföras ett par gånger per år, men självklart kan vi göra det oftare om du har extra höga krav på att allt skall rengöras mer frekvent.

Vid en storstädning utför vi vissa moment som inte ingår i en vanlig veckostädning, exempelvis:

 • Avkalkning av allt kakel i badrummet
 • Rengöring inuti kyl och frys, ugn, diskmaskin, garderober, badrumsskåp och kökslådor, förutsatt att de är tömda
 • Rengöring av fast belysningsarmatur
 • Rensning av golvbrunnar
 • Avtorkning av element och rör
 • Fönsterputsning och torkning av fönsterkarmar

I vår vanliga hemstädning i Nacka ingår bland annat följande:

 • Dammtorkning av tavlor, speglar och fönsterbrädor
 • Dammsugning av golv och mattor samt även av klädda/stoppade möbler
 • Avtorkning av möbler och speglar
 • Avtorkning av golv och golvlister samt eventuella fläckar på dörrar.
 • Rengöring av köksbänkar, köksluckor, diskbänk, spis, kakel vid diskbänken, utvändigt på köksfläkten, kylen och frysen vid behov
 • Rengöring av dusch/badkar, handfat, toaletter, utsidan av vitvaror
 • Fläckborttagning på badrumsskåp om det behövs

Kontakta oss så berättar vi i detalj vad det är som ingår i respektive städtjänst och även om tjänster som du kan köpa till extra om du vill.

Kvalitet och miljö

Vi är mycket måna om att utföra ett arbete med högsta kvalitet och vi har därför en väl utarbetat plan för kvalitetskontroll som regelbundet utförs av våra anställda. De som städar hos dig har alltid en checklista med sig så att alla arbetsmoment garanterat blir utförda. Vi lämnar även garanti på arbetet. Om du inte är nöjd hör du bara av dig till oss så kommer vi strax tillbaka och åtgärdar eventuella problem.

Vi är medvetna om att städning kan ha kraftig miljöpåverkan om man använder fel sorts produkter och metoder. Hos oss kan du vara säker på att även samvetet hålls rent eftersom vi arbetar för att vår städning skall vara så miljövänlig som möjligt. Vi har tagit fram våra egna ekologiska och kemikaliefria städprodukter som inte bara bidrar till att minimera miljöpåverkan utan även befrämjar hälsan hos både kunder och personal.

Kontakta oss så hjälper vi dig med hemstädningen i Nacka!

Professionell hemstädning gör vardagen enklare! Prisvärda tjänster med RUT-avdrag.