Miljövänliga, kvalitativa och avdragsgilla städtjänster

Om oss

Kristallrent AB är ett familjeföretag inom städbranschen som startade 2013. Vi utför hushållsnära tjänster i Nacka och hela Storstockholm med omnejd. Vi vil alltid ge kunden det lilla extra. Vi anpassar oss till våra kunders krav och önskemål och siktar alltid på att erbjuda bästa möjliga service och trygghet. Vi erbjuder alla våra kvalitativa tjänster till både privatpersoner och företag.

Miljön i fokus när vi städar

På Kristallrent är miljön i fokus. Vi använder oss bara av miljömärkta och miljövänliga rengöringsmedel och andra produkter. Allt vårt material och alla redskap kan återanvändas, fyllas på eller tvättas. Vi reser med kommunala färdmedel så mycker det går och städar alltid i möjligaste mån med det material som redan finns i hemmet. 

Vi erbjuder vi våra kunder en 24-timmars ”100 procent ren-garanti”, för att kunna garanteraa ett så bra resultat som möjligt. Är du inte nöjd? Hör i så fall av dig till oss inom 24 timmar så gör vi om hela städjobbet –  kostnadsfritt. För vår flyttstädning är garantin ännu generösare – då gäller hela 72 timmar.